Mobilna blagajna deluje na android napravah. Z napravo se poveže bluetooth tiskalnik. Namenjena je takojšnji izdaji računov. Uporabniški vmesnik sledi vmesniku POS blagajne in tako omogoča hitro delo. Delo tako na obeh sistemih poteka enako in prehajanje uporabnikov iz enega na drug na drug sistem ne povzroča težav. Od POS blagajne se razlikuje po manjšem številu možnosti, ki so na voljo. Mogoča je uporaba v gostinstvu, v prodajalnah, frizerskih salonih, na drsališčih, na stojnicah ipd..

Mobilno blagajno je mogoče uporabljati samostojno brez upraviteljskega programa. Omogoča vnos osnovnih matičnih podatkov ter osnovne izpise o prodaji.

Prav tako je mogoča uporaba v povezavi z upraviteljskim programom, kjer običajno služi kot dodatna blagajna za udeležbo na sejmih, gostinskih stojnicah (Odprta kuhna itd.), vseh dogodkih, kjer se potrebuje preprosto samostojno blagajniško mesto. V tem primeru se podatke o prodaji iz blagajne prenaša v upraviteljski program, kjer se izvede dnevni obračun ter vse nadaljne obdelave nad temi podatki. Matične podatke, potrebne za delo blagajne, se ureja v upraviteljskem programu in prenaša na blagajno.


Mobilna blagajna omogoča:

  • davčna blagajna
  • izdajo računov, dobavnic, originalnih računov na povezan bluetooth tiskalnik
  • dodajanje poljubne slike na začetku in/ali koncu računa (logotip, reklame)

Ste našli rešitev, ki zadosti vašim potrebam? Želite več informacij?

Z veseljem vam podamo dodatne informacije po telefonu ali e-pošti.
Na voljo smo vam vsak delavnik med 7:00 in 17:00.

Pokličite +386 41 665 532 / +386 41 603 032

ali nam pošljite vprašanje preko elektronskega obrazca

PIŠITE NAM