V več kot 20 letih nastopanja na trgu blagajniških rešitev smo dodobra spoznali pasti cenenih tiskalnikov. Zato sami stavimo na kvalitetne in preizkušene izdelke.


Povezava do strani uvoznika Postim d.o.o.

STAR TSP 143II ECO

Termični tiskalnik – po ugodni ceni
Green koncept IT:tiskanje za varčevanje z energijo in ENERGY STAR PSU
USB priklop
Papir 80 mm = 72 mm

Termični tiskalnik Star TSP143II ECO je nepogrešljiv pripomoček povsod, kjer je potreba po tiskanju črtnih kod, nalepk, deklaracij in računov. Tiskalnik se na računalnik priklopi preko USB priklopa.Širina papirja je standardna 80 mm, debelina pa 0,065 mm ~ 0,085 mm.Tiskalnik ima tudi možnost popolnega ali delnega rezanja in je izjemno vzdržljiv, saj lahko natiska do 60 milijonov vrstic.Tiskalnik TSP143II ECO, ki ga pri porabi energije neposredno nadzira osebni računalnik, preide v stanje pripravljenosti,kadar ni v uporabi,vendar ga lahko zopet zaženete v manj kot 0,5 sekunde, ko ga potrebujete. Tiskalnik “posnema” osebni računalnik in je v času neaktivnosti tudi sam v stanju pripravljenosti, kar pomeni, da ne potrebuje stikala za vklop in izklop ter ne zapravlja energije po nepotrebnem.
Izpolnjuje tudi zahteve po nizki porabi energije standarda Energy Star in je eden prvih tiskalnikov, ki je to dosegel. Tiskalnik TSP100 ECO vam ne omogoča le znižanje stroškov in zmanjšanja emisij CO2 zaradi porabe energije, temveč se zelo izkaže z revolucionarnimi lastnostmi svoje programske opreme.
Povezava do strani uvoznika Postim d.o.o.

TiMPOS 80 USL
Eleganten Termalni tiskalnik

Eleganten Termalni tiskalnik 80mm z nožem – USB, COM & LAN
Sodoben dizajn in enostaven za uporabo.

  • USB,LAN, RS232
  • Hitrost tiskanja do 250mm/s,80mm širina papirja,nož
  • ESC/POS emulacija
  • Podpira windows XP,win7,win8,linux

TiMPOS 80 USL prepriča z visoko zmogljivostjo in je dobro opremljen neposreden termalni POS tiskalnik po konkurenčni ceni.Obdeluje zvitke 80 mm širine pri hitrosti do 250mm na sekundo.
Kot del standardne opreme , TiMPOS 80 USL prihaja serijsko z USB,LAN in RS232 priključkom.


Ste našli opremo, ki zadosti vašim potrebam? Želite več informacij?

Z veseljem vam podamo dodatne informacije po telefonu ali e-pošti.
Naši strokovnjaki so vam na voljo vsak delavnik med 7:00 in 17:00.

Pokličite +386 41 665 532 / +386 41 603 032

ali nam pošljite vprašanje preko elektronskega obrazca

PIŠITE NAM